EXTREME sraz v Přešticích

Hurááá hurááá, máme pátek a společný víkend na nás volááá. Netrvalo dlouho a opět jsme se sešli u Sapíkovic na cvičáku. Tentokrát ale né jen na jedno odpoledne ale na celý víkend. I přes všechny předpovědi počasí nám bylo přáno a nad cvičákem se povětšinu času usmívalo sluníčko :-). 

V pátek hafani naskákali do vozíku, s sebou jsme měli spoustu dobrého pití a dobrot na grilovačku. Cesta utekla, že jsme nestihli ani mrknout. Tři, dva, jedna, teď...a jsme tu! Na cvíču už na nás čekala Martinka, Liborek a Sapík. Opět úžasné přivítání. Do hodinky dorazila Markétka, Jiřík a Archi. Je to nestkutečný zážitek vidět je všechny pohromadě. Bohužel jen Ostraváci s Ashárkem nedorazili, ale je mi jasné, že je to kus cesty a tak snad nám to někdy klapne a budeme úplně všichni. 

Víkend zahájen v počtu rotvíků: 6. ( Nikií + Amy, Abbie, Archi, Sapík a strejda Emar od Davči). Byla to kouzelná podívaná vidět je takhle pohromadě. Po cestě jsme je nechali malinko odfrknout a stihli jsme ještě zacvičit na krásném place místního cvičáku. Nesmím opomenout, že zázemí tu mají opravdu překrásné! Z postele hned na plac? Co víc si přát. 

Od Martinky jsme měli připravená naložená masíčka - samozřejmě, že všechno domácí. To byla tak neskutečná dobrota, že se olizuju ještě teď. Hanča a Janča, jakožto vepříčci nám dělali společnost na talíři až do neděle :-D. První večer jsme tedy zahájili u ohně ještě s partou místních kynologů. Měli jsme dokonce tu čest se poznat s panem předsedou tohoto klubu. Liborek mě strašně moc překvapil, když donesl svou vlastnoruční pálenku a řekl mi: " Tahle pálenka byla vyrobena na počest, když měla Nikča miminka v bříšku. Začala se pít, když se narodili a teď na jejich zdraví si musíme přiťuknout všichni". Dojalo mě to, opravdu něco neuvěřitelného. ... Noc se strašně rychle krátila až najednou bylo zase ráno :-D Shodli jsme se u ohně, že v půl 7 ranko bychom si měli jít opravdu lehnout, jestli chceme splnit plán a v 9 hodin vyrazit na stopy :-). ....Večer byl super a ve společnosti Markétky to uteklo, že bychom tam spolu seděly snad ještě teď...teda my jsme asi ani moc neseděly, viď? :D

Máme 9.00 hodin a budíček. Vyskákali jsme z postelí a opravdu šli plnit plány - vždyť taky proto jsme tu byli. Na stopy se první vydal David s Abbie a Emárkem a pak jsme ho následovali my: Nikií, Amy a Sapík. Terény luxusní a stopy též. Martí, hrozně hezky se na vás dívalo a vaše stopy jsou parádní, takže jen tak dál, máte skvěle našlápnuto a jestli budete čuchat po tatínkovi - tak smekám! Nikču s Amy ale musím taky pochválit, protože holky hrozně rádi čuchají a to dokonce i v Plzni :D :D :D. 

Po výborném obědě (knedlo, vepřo, zelo) - samozřejmě od Martinky jsme si dali krátkou pauzu a přišlo velké focení Extreme Teamu :-). Hrozně vám všem díky za toto odpoledne, u kterého jsme se fakt nasmáli a pobavili. Ke štěstí našim prckům vystačila jedna hračka, tedy jeden balon, který jsem dostala od Drahušky Maškové. A musím říct, že jsme měli o zábavu postaráno :-).

A hurá konečně slibovaný déšť - naštěstí až po všech aktivitách, které jsme měli v plánu. Takže jsme v klubovně rozžhavili kamna a přesvědčili se, že i v nich či na nich se dá krásně grilovat :-D :D :D  ...tentokrát jsme byli ale hodnější a už v 11 hodin jsme byli všichni zalezlí v postelích :-).

Každou neděli tu probíhá výcvik, a tak jsme se zapojili do dění. Stihli jsme ještě pocvičit - opět už pod sluníčkem. David s Abbie mi dělá obrovskou radost na poslušnosti, jste šikulové oba!...... tak a teď pobalit, dát si výborný gulášek (Hanča,Janča), rozloučit se a samozřejmě moc poděkovat za úžasný víkend. Martinko, moc děkuji za to, jak ses o nás s Liborkem postarala!!! Každému, kdo přijel patří obrovský díky. Myslím si, že tady se muselo líbit každému :-).

Tak tedy EXTRÉÉÉÉÉMCI, já se zase loučím, otevírejte kalendáře a hledejte termíny. Na podzim se určitě zase shledáme a užijeme si společné chvilky :-)

 

Děkuji moc ještě jednou a zde .......hurááááá slibované album :-)

janickafre.rajce.idnes.cz/Sraz_Extreme_-_Plzen_4.2016